Han blev mobbet og kaldt dumbo: Nu er han ikke til at genkende

17/08/2023 15:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Har tanken nogensinde strejfet dig om, hvilke skridt du ville tage eller hvilke grænser du ville overskride for at beskytte dit barn mod mobning? Som forælder er det muligt, at du har stået over for situationer, hvor dit eget barn er blevet plaget, ignoreret eller gjort grin med på grund af deres udseende.

Mest læste i dag

Sådan var situationen for Gage Berger's forældre. Den 6-årige dreng blev udsat for gentagen mobning på grund af sine markante ører, der blev årsag til narrestreger fra hans kammerater.

Barnet var konstant plaget og hånet på grund af sine ører, som blev betragtet som atypiske.

"Jeg kunne ofte finde ham foran spejlet, hvor han betragtede sig selv og forsøgte at skubbe sine ører tilbage. I øjeblikke af nervøsitet eller tristhed greb han automatisk fat i sine ører og trak i dem. Det var en ubevidst handling. Han var overbevist om, at alle de vanskeligheder, han stødte på, var en konsekvens af hans ualmindelige ører," forklarede faderen, Timothy, til ABC News.

Forældrene, Tim og Kallie, hørte jævnligt om deres lille drengs triste oplevelser med klassekammeraterne. Dag efter dag betragtede de den bedrøvede dreng stå foran spejlet og forsøge at presse sine ører tættere på hovedet.

Foto: Youtube

"Han led virkelig under lavt selvværd og manglede selvtillid," bemærkede moderen. Parret indså, at de måtte træffe en kontroversiel beslutning for at hjælpe deres søn. De besluttede, at han skulle gennemgå plastikkirurgi.

I nedenstående video kan du se, hvordan drengen reagerer, når han ser sit ansigt efter operationen.

Se videoen på YouTube nedenfor for at få et indblik i begivenheden.