For 12 år siden mistede familien deres hund: 12 år senere får de et uventet opkald

02/10/2023 18:46

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Facebook
Det er 12 år siden, at familien meldte hunden Minion savnet. Takket være mikrochippen er de nu blevet lykkeligt genforenet.

Mest læste i dag

Crandall-familien besluttede at tage Minion til sig, da deres børn var 8, 10 og 12 år gamle. Den lille bichon frisé, der var blot tre år gammel på det tidspunkt, blev hurtigt en kær del af deres husstand. Alt ændrede sig dog en dag, da han forsvandt sporløst fra haven, hvor han legede sammen med en af de andre hunde i familien.

Det skete ved et uheld, at havelågen blev efterladt åben, hvilket gav de to hunde mulighed for at begive sig ud på eventyr alene. Den ene hund vendte hurtigt tilbage, men Minion forsvandt.

Familien iværksatte en intensiv søgen i nabolaget og besøgte dyreinternater i hele området i håbet om at finde deres elskede hund, der var stukket af.

Det skulle tage hele 12 år, før telefonen ringede. Da Skip og Raleigh Crandall ankom til det sted, hvor de skulle hente den hvalp, de havde adopteret som en del af deres familie for 12 år siden, var der ingen tvivl om, at Minion stadig huskede sit tidligere hjem.

"Selv efter alle disse år, huskede han stadig. Da vi kom til internatet, løb han rundt og opførte sig som en lille hvalp igen," udtalte Allyssa Sanford fra det lokale dyreinternat til Fox News.

Familien havde naturligvis længe opgivet håbet om nogensinde at få Minion tilbage. Indtil en dag, hvor Raleigh modtog et opkald fra Maricopa County Animal Rescue.

"Jeg indså, at dette var et ægte opkald, for de havde detaljer om hans første adoption og information om hunden, som ingen andre ville have kendt," udtalte Raleigh om den utrolige besked, han modtog.

Det dyreinternat, hvor Allyssa Sanford arbejdede, havde opsnappet Minion som en "herreløs hund". Men da de tjekkede, om han var blevet chippet, fandt de en kontaktadresse og et telefonnummer fra 2011.

Sanford formodede, at hunden stadig tilhørte de samme ejere, men hun anede ikke, hvor lang tid Minion havde været væk, da hun kontaktede familien.

Efter så mange år var det umuligt at forudsige, hvordan Minion ville være, når han endelig blev genforenet med sin familie, 12 år efter han sidst havde set dem.

"Vi forberedte os på det værste, men fik det bedste," udtalte den lykkelige familie.