Fisker besluttede at rense sine hænder i vandet: Resultatet var skræmmende rædsel

28/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
En video spreder sig i øjeblikket på de sociale medier og giver de fleste seere kuldegysninger. I videoen ses en fisker, der vil vaske sine hænder i vandet, som deres båd sejler i. Pludselig bliver han trukket over bord.

Mest læste i dag

Det er en historie, der må placeres i kategorien "en lærestreg".

Det er generelt kendt, at man skal undgå at stikke sine hænderne i vandet i Everglades Nationalpark i Florida.

Michael Russo og hans venner, der angiveligt er erfarne fiskere ifølge deres TikTok- og Instagram-kanaler, blev fristet til at udfordre denne advarsel. Under en video, som den amerikanske mand delte, blev en af hans ledsagere ikke desto mindre fristet til at stikke hånden ned i Everglades-vandet.

Uden at vide hvad der ventede, skyllede manden sin hånd med lidt vand.

Pludselig og uden varsel dukkede en haj op på vandoverfladen og bed fiskeren i armen.

Hajen viste sig at være utroligt stærk og trak lethed personen ned i vandet fra båden!

Den uforsigtige fisker havde dog heldet med sig, da hajen hurtigt slap sit tag, og han overlevede angrebet med kun få skader. Det blev en voldsom lærestreg.

Michael Russo delte sine tanker om hændelsen på sociale medier og beskrev dagen som en af de mest uhyggelige, han nogensinde havde oplevet på vandet.

Det kunne have endt meget værre for fiskeren.

En anden fisker ved navn Elarjan blev rapporteret at have frigivet en slange og efterfølgende vasket sine hænder i vandet. Øjeblikkeligt blev han bidt af en stor haj.

Selvom der "hverken var mad eller blod" i vandet, og hajerne ikke blev provokeret, angreb dyret. Dette illustrerer, at hajerne i Everglades ikke skal tages let, og advarslerne om at holde hænderne væk fra vandet er meget reelle.