Familien kunne ikke tro deres egne øjne efter Ikea-tur: Nu går deres oplevelse viralt

09/12/2023 06:03

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Nu er deres oplevelse gået viralt.

Mest læste i dag

For Parth Kumar og hans familie udviklede turen til det lokale IKEA-varehus sig til noget helt særligt.

De havde oprindeligt planlagt at købe nogle få ting til huset, men forventningerne blev overskredet, da de ikke kun endte med sofapuder og tallerkener.

Mens Kumars søster udforskede butikkens stueplanteudstillinger, gjorde hun en bemærkelsesværdig opdagelse. I en af potterne stak en indpakket frø ud, som om den var blevet tilføjet som en lille overraskelse.

"Først troede jeg, det var en model eller et legetøj (...) Jeg kiggede nøje og så ham trække vejret," delte Kumar med The Dodo.

Familien havde alligevel i tankerne at købe en plante, så de besluttede sig for den med frøen. De bekymrede sig for, at han ikke ville overleve længe i butikken, så de besluttede at tage ham med til et sted, der ville være mere passende for en padde.

Foto: Kumar/The Dodo

"Først ønskede jeg at slippe ham ud i en nærliggende dam, men jeg foretog nogle undersøgelser og identificerede ham som en cubansk løvfrø, som er en invasiv art (hvor jeg bor)," forklarede Kumar.

Frøen befandt sig langt fra sit oprindelige økosystem og kunne potentielt skade det lokale dyreliv, hvis den blev frigivet nær Kumars hus. Så han besluttede at beholde ham.

"Jeg vil kalde ham Slippy, og jeg vil elske ham," sagde han.

Selvom Slippy overlevede en periode inde i IKEA, ser han ud til at være i god form. Kumar har allerede bygget et midlertidigt hjem til ham, indtil han kan skaffe en større tank.

Planten, de købte sammen med ham, vil også blive en del af hans nye hjem.

Således fik IKEA-frøen et kærligt hjem fyldt med omtanke og et nyt venskab.

"Jeg havde ikke planer om at få et kæledyr på et tidspunkt (...) Men jeg elsker frøer, og jeg glæder mig til at have en lille kammerat," afsluttede Kumar.

Foto: Kumar/The Dodo

Foto: Kumar/The Dodo