Enkemand med 7 børn, arbejder 3 jobs for at få det hele til at hænge sammen: Så får de en uventet ‘gave’

18/07/2023 09:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
Dakota og Ream Nelson levede en smuk kærlighedshistorie baseret på solide værdier og religion. De var stolte forældre til syv børn og elskede at skabe minder.

Mest læste i dag

Ream var en person med stor interesse for volleyball. Hendes ægtefælle arbejdede på deltid i deres lokale kirke, og sammen skabte de et dedikeret liv.

Ingen kunne have forudset, at en chokerende hændelse den 11. juli ville forandre Nelson-familiens liv for altid. Moderen til syv børn faldt om i familiens garage.

Moderen befandt sig i kritisk tilstand ved ankomsten til hospitalet, og hun forblev i koma i tre måneder, indtil hun til sidst afgik ved døden.

Faren Dakota blev naturligvis hårdt ramt og var nødt til at arbejde tre job for at kunne forsørge sine børn. Han var meget bekymret for fremtiden.

Dakotas kone havde ingen sygeforsikring, og regningerne for hendes hospitalsophold var enorme. Heldigvis hjalp en GoFundMe-kampagne med at lindre hendes mands bekymringer, og omsorgsfulde mennesker donerede mere end 60.000 dollars for at hjælpe til.

Men endnu et mirakel var på vej.

I julen modtog Dakota og børnene en hvid gaveæske uden at ane, at dens indhold ville efterlade dem målløse. Æsken indeholdt faktisk dagligvarer til en værdi af 1.000 dollars samt Walmart-kuponer til en værdi af 1.000 dollars. Men det var ikke alt.

Senere blev familiens overhoved præsenteret for en check på 8.000 amerikanske dollars.

Mens familien stadig led under tabet af deres mor, havde de en grund til at smile takket være deres "hemmelige julemand". Personerne bag donationen ønskede at forblive anonyme. Det rapporterer Amomama.