En ung dreng med Downs syndrom ønsker at tage et billede med Garder: Det garderen gør, får tårerne til at trille

09/09/2023 06:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Youtube
En King's Guard-medlem i England får anerkendelse på sociale medier for sin omsorgsfulde behandling af en teenager med Downs syndrom.

Mest læste i dag

Kongens Garde er bedst kendt for deres ubøjelige koncentration og manglende udviste reaktioner foran offentligheden. Men da en ung dreng trådte frem for at tage et billede med socialrådgiver Mike van Erp, tog en af soldaterne et skridt mod dem for at hjælpe med at forbedre blitzlyset. I starten reagerede både drengen og socialrådgiveren overrasket, men de indså hurtigt den venlige gestus fra soldaten.

Senere i videoen vendte soldaten tilbage til sin normale tjeneste og ignorerede de andre turister, der stod i nærheden og tog billeder.

På Twitter delte socialrådgiver van Erp det hjertevarme øjeblik og bemærkede, at den unge dreng ikke havde autisme, men derimod Downs syndrom. Han tilføjede, "Jeg er ikke hans far, selvom jeg ville være stolt af det." Van Erp beskrev soldatens handlinger som noget, der havde rørt ham til tårer i flere nætter.

Han fortsatte med at beskrive, hvordan han havde arbejdet med drengens familie i et årti, og at de havde været ude på en cykeltur sammen, hvor de stoppede ved Horse Guards Parade i London, nær Buckingham Palace. Han udtrykte stor taknemmelighed over for soldaten og sagde, at det havde rørt ham dybt.

Hele episoden blev fanget på video, og du kan se optagelsen nedenfor. Den blev foretaget ved Horse Guard's Parade i London, tæt på Buckingham Palace.