En mand optager en kvindelig flypassager: Pludselig gør hun noget helt uventet

08/09/2023 14:31

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
En kvindelig flypassager bliver filmet af manden ved siden af hende, da hun pludselig gør noget uventet.

Mest læste i dag

En kvindelig flypassagers video er blevet viral på det sociale medie TikTok på grund af hendes usædvanlige opførsel om bord på flyet. Selvom det ikke afsløres direkte, hvad kvinden præcist foretager sig, er der bred enighed om, at hendes adfærd fremstår mistænkelig. Dette har ført til intens spekulation omkring hendes aktiviteter.

Videoen, som blev delt på det sociale medie, har tiltrukket mere end seks millioner visninger. Den blev ledsaget af spørgsmålet: 'Kan nogen gætte, hvad der foregår her?'.

I optagelsen ses kvinden sidde på sin plads i flyet, tilsyneladende optaget af at se en film eller andet videomateriale på sin telefon, som hun støtter op ad sin ene hånd. På et tidspunkt hæver hun en lille håndtaske op til ansigtet og synes næsten at inhalere noget fra den. Derefter fjerner hun tasken, men i stedet trækker hun sin t-shirt op for at dække både næse og mund.

Det forbliver uklart i både videoen og den medfølgende tekst, hvad præcis kvinden laver. Kommentarer i tråden antyder dog, at hun muligvis bruger en e-cigaret.

Medie Newsweek har forsøgt at kontakte personen, der delte videoen, og han hævder, at kvinden "ikke dampede" på en e-cigaret, men nægter samtidig at give yderligere information. Dette har naturligvis kun øget spekulationen om hendes handlinger.

Mange på det sociale medie er stadig overbevist om, at kvinden bruger en e-cigaret, baseret på hendes handlinger med tasken og t-shirten. Når hun senere sætter tasken i sit skød, trækker hun sin t-shirt op for at dække mund og næse i et kort øjeblik, hvilket folk i kommentarsporet mener, er for at skjule dampen.

Videoen slutter med et smil fra kvinden, da hun opdager kameraet, men der bliver ikke sagt noget yderligere. En tekst på videoen lyder: "Det må være hendes angst, der blusser op," efterfulgt af en grinende emoji.

Mange brugere er enige i, at kvinden er i færd med at dampe i det virale klip. Ikke alle støtter dog hendes handlinger. Nogle mener, at det er respektløst over for de andre passagerer, mens andre spekulerer i, om hendes opførsel kan skyldes flyskræk.