Efterladt hundehvalp alene i nogle timer: Da hun kommer hjem, begynder hun at græde

24/08/2023 14:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Det var ikke lige det syn som Kim havde forventet, da hun kom hjem.

Mest læste i dag

En bekymret ejer af en hund har delt en følelsesladet video, hvor hun beretter om de hændelser, der involverer hendes unge hund.

Over 22 millioner brugere på TikTok har set optagelsen fra brugeren @kimkruk, hvor hun beskriver, hvordan hendes hund formåede at snuppe $2.000 i kontanter fra stuebordet og derefter søndergnave dem.

I klippet observerer vi Kim, der er bosiddende i Florida, mens hun sidder grædefærdig. De sønderrevne pengesedler er spredt ud omkring hende, og labradoren Zoey sidder tilfreds på sofaen uden tilsyneladende at forstå alvoren i sin handling.

På nuværende tidspunkt har over en million mennesker reageret positivt på videoen, der er ledsaget af teksten "Når du efterlader labradoren alene derhjemme i to timer, og den stjæler pengene fra bordet og fortærer $2.000. Hvem vil have den?".

Mere end 40.000 brugere har bidraget med en række forskellige kommentarer, mange af dem udtrykker medfølelse og støtte. En bruger udtrykker, "Mit hjerte er knust; jeg ville aldrig kunne håndtere denne situation."

En af dem, der har set videoen, arbejder til dagligt i en bank. Hun rådede Kim til at samle de ødelagte pengesedler og tape dem sammen, så de kunne indløses i banken.

Disse råd resulterede i endnu en video fra den floridianske TikTok-bruger, hvor vi ser hendes ægtefælle knæle ved sofabordet og forsigtigt samle de ødelagte sedler, som de vil forsøge at reparere, så de kan blive accepteret i banken.

Parret er heldigvis i stand til at erstatte en betydelig del af de ødelagte penge med nye pengesedler.

Flere har også udtrykt nysgerrighed omkring, hvorfor der var så mange kontanter på bordet. Kim forklarer, at hun og hendes ægtefælle netop havde solgt noget og modtaget kontant betaling, som de havde placeret på spisebordet. Spisebordet er normalt så højt, at Zoey aldrig har kunnet nå det før. Ikke desto mindre er det klart, at hunden har en næse for penge.