Den nybagte far fanger et mindeværdigt øjeblik, mens millioner reagerer på moren i baggrunden

03/07/2023 15:51

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
Billedet af Amanda og Ken med deres nyfødte søn er gået viralt og har spredt sig til hele verden efter deres andet barns fødsel.

Mest læste i dag

Amanda og Ken var både glade og stolte over at være blevet forældre til deres andet barn.

Ken besluttede sig for at dele dette med andre. Derfor tog han et billede af sig selv, hvor han holder sin nyfødte søn i armene kort efter fødslen. Billedet har nu - på en uventet måde - spredt sig til hele verden.

I baggrunden kan man faktisk se Amanda, som er den, der har delt billedet på Facebook sammen med sin egen tekst. Budskabet i hendes tekst er årsagen til, at billedet er blevet delt vildt og bredt.

Du kan læse hele Amandas tekst nedenfor:

"Den ægte moderrolle.

Jeg vil gerne dele dette billede, fordi det er autentisk. Billedet viser, hvordan det er lige efter en fødsel; råt, fantastisk, hysterisk sjovt og kaotisk.

At få en baby er uden tvivl en vidunderlig oplevelse. Men virkeligheden omkring fødslen bliver sjældent talt om.

Der er få mennesker, der tager billeder i denne periode. Mange mennesker ville måske føle sig ukomfortable ved at se dette billede, men hvorfor skulle de det? Jeg forstår det ikke! Men det er nok blevet sådan, fordi man ikke taler om denne periode.

Vi bør omfavne alle aspekter af en fødsel. Selv øjeblikke som dette. Brug gerne en god dosis humor.

For hvad signalerer mere 'velkommen til rollen som mor' end at have en stor ble på efter fødslen?

Og til dem, der undrer sig, var det mig, der offentliggjorde dette billede. Ikke min mand."

Det ser ud til, at mange mennesker har følt sig inspireret af at læse Amandas tekst på Facebook.

Opslaget er blevet delt og kommenteret i sådan en grad, at både billedet og teksten nu er blevet set af millioner af mennesker over hele verden.

Med sit opslag ønskede Amanda at vise og fortælle, at det at blive mor ikke er noget at skamme sig over. Man skal omfavne det hele - også at få en 'mor-ble' på efter fødslen.