Chokeret over regningen på restaurant: Svimlende beløb for en bøf

12/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Instagram
Stjernen har afsløret, at hun var meget chokeret, da hun fandt ud af, at hun skulle betale 12.600 kr. for en guldbelagt bøf på restauranten Nusr-Et London

Mest læste i dag

Gemma Collins, en 40-årig berømthed, var til stede ved åbningen af Salt Baes nye restaurant i Knightsbridge, London. Salt Bae, også kendt som den tyrkiske kok Nusret Gökçe, er en sensation på Instagram.

Imidlertid blev den selvudnævnte diva chokeret, da hun fik regningen ved aftenens afslutning. Dette afslørede hun i en episode af sin egen podcast, 'The Gemma Collins Podcast', ifølge The Sun.

"Restaurantens atmosfære og oplevelse får 10 ud af 10 fra mig," siger hun og fortsætter:

Regningen var dog en anden historie. Jeg blev helt chokeret. Men man skal afveje disse ting. Pressen rapporterede, at min bøf kostede 6.100 kr. Men hvis de bare vidste. Jeg ville ønske, at den kun kostede 6.100 kr. I virkeligheden løb den op i 12.600 kroner."

Den britiske kendis forklarer også, at den dyre oplevelse gav hende moralsk tømmermænd dagen efter. Regningen var ikke ligefrem lille, og hun skulle betale den, før hun kunne forlade restauranten.

"Jeg gik lidt overboard, og den eneste måde, jeg kan retfærdiggøre det på, er at jeg ikke har været på ferie i år," siger hun i podcasten, før hun fortsætter.