Amanda afviste fyr efter date: Kort efter fandt hun en ubehagelig besked i sin postkasse

07/09/2023 20:55

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Amanda Burnett
Efter en enkelt dårlig date, sagde Amanda pænt ‘nej tak’ til at se den udkårne mand igen. Men så fik hun en rigtig grim overraskelse i postkassen.

Mest læste i dag

Når man er single, kan en date både være en fornøjelig oplevelse og en mindre behagelig en.

Det er en mulighed for at træde ud af sin komfortzone, udforske nye aktiviteter og måske finde den gnist og de første tegn på kærlighed, man søger. Desværre er dette ikke altid tilfældet.

Ofte kan ens date vise sig at være kedelig og uinteressant. Når regningen endelig kommer, kan det også blive en ubehagelig situation, hvor man enten må se sin date famle efter sin telefon for at betale eller få hjertebanken ved tanken om at skulle dække hele beløbet selv.

En kvinde ved navn Amanda Burnett fra Indianapolis, USA oplevede desværre en skuffende date. Som følge heraf valgte hun at ignorere mandens forslag om at tage på en ny date, som han spurgte om. Denne beslutning skulle hun dog komme til at fortryde.

Amanda fik et chok, da hun så mandens regning for deres fælles aften. Foto: Amanda Burnett

Hun fik desuden en sms, hvori der stod, at regningen blev sendt til inkasso, hvis hun ikke betalte. Foto: Amanda Burnett

Nogle uger efter deres date modtog hun et brev fra manden. I stedet for at indeholde romantisk poesi eller smigrende komplimenter om aftenen indeholdt brevet en regning. Manden havde omhyggeligt listet alle Amanda Burnetts drikkevarer og madvarer op, som om han havde gemt dem til denne lejlighed.

Ud over at skulle betale for sin øl, en drink og en tallerken tacos havde manden også pålagt hende en ekstra afgift på 12 kroner. Samlet set skulle Amanda Burnett betale 40 dollars, svarende til 241 kroner for daten.

Ikke nok med det, sendte manden hende også en sms, hvor han insisterede på, at hun skulle betale, ellers ville regningen blive sendt til inkasso.

Amandas svar på denne sms var en humoristisk afvisning: 'Hahaha, rend mig i røven.'

Regningen og sms'en blev delt på Twitter, hvor Amanda Burnett senere slettede sit opslag, efter at flere kritiserede hende for ikke at ville betale for sig selv.

Historien nævner ikke, om Amanda valgte at betale for sin del af regningen eller ej.