6 måneder senere kæmper folk stadig med dette billede: Kan du finde sneleoparden?

23/06/2024 20:32

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Saurabh Desai Photography
Dette billede har virkelig givet folk hovedbrud

Mest læste i dag


Den bærer ikke en camouflagejakke, men denne leopard forbliver næsten usynlig. Dette utroligt diskrete væsen lurer i det klippefyldte landskab, hvor der stadig findes sporadiske snepletter. Hvis du nogensinde har set en leopard, ved du, at de normalt har en orangebrun pels med sorte pletter over hele kroppen. Men ved du, hvilken farve en sneleopard har?

Givet dens navn ville man sandsynligvis antage, at den er hvid og derfor gemmer sig et sted i sneen på billedet. Men selvom denne fætter til leoparden typisk har en lysere pels end almindelige leoparder, har mange stadig lysebrune nuancer i deres pels.

I et landskab fyldt med lysebrune klipper og sne udgør dette en ret god camouflage.

Billedet er nu blevet en udfordring for internetbrugere, efter det blev delt på Reddit, hvor brugeren opfordrede folk til at "Spot the snow leopard and the time it took u [sic] to spot" (Spot sneleoparden og den tid, det tog dig at opdage den).

Indlægget blev lavet for seks måneder siden, og det ser ud til, at nogle mennesker stadig leder. Reddit-brugere har delt deres frustration over leoparden, og mange beder andre brugere om hjælp. "Jeg er stort set blind, please hjælp," skrev en desperat person, mens en anden tilføjede: "fjerde time, leder stadig."

Nogle begyndte endda at tvivle på, om der overhovedet var en leopard på billedet i første omgang. Men den er god nok.

Kan du få øje på den?

Foto: Saurabh Desai Photography

Sneleoparden kan ses lidt til venstre og over billedets centrum, lige under den store sneklynge, med øjnene rettet direkte mod kameraet.