4-årig pige påstår, at hun kan tale 7 sprog flydende: Ingen kan tro deres egne ører, da hun åbner munden

05/10/2023 12:01

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Folk bliver efterladt måbende, da pigen åbner munden.

Mest læste i dag

Selvom denne video, som artiklen omhandler, er flere år gammel, er den for nylig blevet viral igen, og den fortjener absolut en genkig.

En lille 4-årig pige har nemlig erobret internettet med sine ekstraordinære sprogfærdigheder. Bella Devyatkina fra Rusland er langt fra almindelig.

Mens nogle børn hurtigt mestrer kunsten at tale, tager det andre flere år at komme i gang. Ved afslutningen af grundskolen kan de fleste børn normalt kommunikere på mere end ét sprog, men som regel kun to eller tre.

Bella Devyatkina skiller sig imidlertid ud fra mængden, da hun for nylig optrådte i et russisk talentshow og chokerede dommerne ved at hævde, at hun beherskede hele syv sprog flydende.

Ud over sit modersmål, russisk, påstod Bella, at hun også beherskede engelsk, tysk, spansk, fransk, kinesisk og arabisk. For at teste hendes færdigheder lod repræsentanter fra alle seks sprog hende komme til orde og udfordrede hende med spørgsmål.

Det tog ikke lang tid, før både dommere og publikum stod måbende og lyttede intenst, da det blev tydeligt, at Bella talte sandt.

Endnu mere imponerende er det, at Bella Devyatkina ikke blot forstår syv sprog, men også kan deltage i samtaler og diskussioner på scenen.

Man kan kun undre sig over, hvor mange sprog denne unge pige vil mestre i løbet af sit liv. Det er dog tydeligt, at hendes sproglige talent er enestående, og at vi sandsynligvis vil høre meget mere om hende i fremtiden.

Nedenfor kan du se videoen, der vil efterlade dig forbløffet: