Vild med dans-afsløring: Skal beskyttes af vagter

16/11/2020 15:42

|

Lukas Jepsen

Foto: Mikkel Tjellesen / TV 2

Mest læste i dag

Programmets to værter har nu afsløret, at de og deres smykker gennem showet er under skarp bevogtning

Det ser utroligt fint og elegant ud, når de to smukke Vild med dans-værter Christiane Schaumburg-Müller og Sarah Grünewald uge efter uge kan både velkommen til programmet.

Ikke mindst takket være de to kvinders fantastiske udsmykning, der ikke får for lidt.

TV 2 får nemlig leveret både smykker og kjoler til låns, når værterne fredag aften skal på skærmen. Det vil altså sige at langt det meste skal leveres tilbage igen, og det kan man ikke være for forsigtig med.

Vagter til smykker

Smykker og kjoler løber nemlig hurtigt op i hundredtusindvis, hvis ikke millioner af kroner. Derfor er man på TV 2 også ekstra opmærksomme på, at der ikke må ske de kostbare genstande noget.

Smykkerne kommer blandt andet fra dyre mærker som Bucherer, Kinraden, Halberstadt, Fie Isolde, Boutique Bolou og Kgl. Hofjuveler P. Hertz.

” Det er vagter der skal passe på smykkerne,” – Udtaler Sarah ifølge Se og Hør

Har det kun på i studiet under udsendelsen

Og det er rart for de to ikke at skulle bekymre sig om de dyre smykker, siger Christiane – ” Jeg glemmer, at vi har de dyre smykker på. Der bliver passet på, så jeg kan bare nyde det. Vi har det jo kun på i studiet under udsendelsen. Ikke når vi spiser eller har generalprøve”

Men selv med et hold af vagter, kan man ikke vide sig helt sikker. Sarah deler en historie om hvordan det næsten var gået helt galt.

Hun havde et dyrt diamantarmbånd på, som hun tabte ned i toilettet. – ” Det var ikke særlig populært. Det blev fisket op, men det kunne være gået helt galt,”