Stewardesse afslører: Derfor bør du ikke bestille en Cola Light når du flyver

12/11/2023 11:54

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock
Det lyder måske mærkeligt - men den er god nok.

Mest læste i dag

En stewardesse har afsløret, at det ikke er en god idé at bestille Cola Light som din foretrukne drik under din næste rejse til udlandet.

Det kan virke fristende at sidde der i flyet, nyde udsigten fra oven og ønske at slukke tørsten med en kølig og forfriskende cola. Men ifølge kabinepersonalet er det ikke den mest hensigtsmæssige beslutning.

En stewardesse forklarede, at bestilling af Cola Light under flyvningen kan medføre en række problemer på grund af kabinetrykket.

Dette blev rapporteret af Mirror.

"Læskedrikke skummer betydeligt mere, når de hældes fra dåse, og den værste synder er Cola Light. Jeg er bogstaveligt talt nødt til at vente, indtil boblerne falder, før jeg kan fortsætte med at hælde," udtalte hun og tilføjede:

"Hvis tre passagerer alle ønsker Cola Light, ender jeg ofte med at påbegynde processen, tage yderligere tre drinkbestillinger, servere dem og derefter vende tilbage til colaerne."

Hun forklarede, at selv ved at vippe dåsen let sker der ikke meget. Man skal løfte den op og vippe den en smule, da lufttrykket holder colaen inde i dåsen.

En anden ting, du bør undgå under flyvningen, er at tage dine sko af.

Kabinerengøringen er ofte begrænset og hurtig, hvor overflader blot tørres af. Mens flyene gennemgår en mere grundig rengøring, sker dette ikke særlig ofte. Frekvensen varierer mellem flyselskaber, men 'dybderensninger' finder typisk sted en gang hver fjerde til sjette uge.

Så husk at beholde skoene på og overvej at undlade Cola Light som drikkevalg under flyvningen.