Sten skal sikre Silas Holst sejr i Vild med dans

24/11/2020 15:07

|

Lukas Jepsen

Foto: Foto: PR - Playmaker.

Mest læste i dag

Det kræver ikke kun stor koncentration, godt fodarbejde og forberedelse af vinde Vild med dans

Der er mange ting vi som seere ikke får at se, når der hver lørdag aften sendes Vil med dans.

Mest af alt, hvad deltagerne foretager sig op til programmets start, hvor der, ifølge deltagerne selv, ellers sker nok af interessante ting. Nu åbner nogle af årets deltagere op om, hvad de laver, og har brug for inden programmets start.

”Jeg er meget overtroisk,” – Siger Silas Holst ifølge B.T.

Silas og dansepartneren Nukâka har derfor lavet et ritual, som skal udføres på en meget bestemt måde, inden programmet bliver skudt i gang.

En særlig sten

De har nemlig en helt særlig sten, ja en ’særlig sten’, som de skal tage et billede af. – ”Det skal ligge på en bestemt måde. Det er meget åndssvagt,” – Siger han, uden at komme nærmere ind på hvilken slags sten det er.

Nukâka og Silas er dog langt fra de eneste der har et ritual der skal udføres inden showet.

Hilda Heick og hendes dansepartner Michael Olesen fortæller nemlig, at de altid børste tænder inden showet, og Michael har en tilføjelse.

” Jeg har fået et nyt ritual i år. Den første fredag glemte jeg min tandpasta og måtte låne Hildas. Der gik det jo rigtig godt, så jeg har sidenhen glemt min tandpasta med vilje, uden at Hilda ved det,”

Show-Biz har længe været forbundet med overtro og ritualer, og den garvede Vild med dans-deltager Mads Vad indrømmer også at han har noget der skal gøres på en bestemt måde.

”Jeg binder altid først venstre sko, så højre sko, så dobbeltknude på højre og så dobbeltknude på venstre,”.

Se om de forskellige ritualer virker, når der endnu engang danses lørdag aften på TV 2