Skuespiller vil have Donald Trump klippet ud af kæmpe filmhit

18/01/2021 09:36

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Kongressen har bekræftet, at de starter en rigsretssag mod Donald Trump. De vil have ham fjernet fra embedet, men det er altså ikke kun amerikanske politikere, der mener at Trump skal fjernes.

Donald Trump har nok at se til.

Der er nemlig en gruppe amerikanere der har fået den ide, at den snart forhenværende præsident skal ud. Både af Det Hvide Hus, og en scene fra den næsten 30 år gamle film ”Alene hjemme 2 – Glemt i New York.

Det er dog ikke lang tid Donald Trump er med i filmen, men det er tilsyneladende lang nok tid til, at mange mener han skal væk.

Det skriver SE og HØR

Faktisk er de så mange, at der er blevet startet en underskriftindsamling for at få ham fjernet fra den populære julefilm, der har Macaulay Culkin i hovedrollen. 

Kevin forsøger at finde sin familie i New York, hvilket leder ham til Plaza Hotellet. Det er her, han løber ind i Donald, der viser unge Kevin vej. 

Donald Trump ejede Plaza Hotel på daværende tidspunkt. Og på det tidspunkt var det sådan, at skulle man filme i eller nær bygningen, kunne man risikere, at Trump ville kræve at være en del af filmen. 

Det er ikke bare en ubetydelig gruppe mennesker, der ønsker Trump ude af filmen. En fan gjorde på twitter hovedpersonen i filmen, den nu 40-årige Macaulay Culkin, opmærksom på at man har startet en underskriftindsamling for at få ham fjernet, hvilket han øjeblikket støtter op om. 

"Solgt," lyder svaret fra Culkin.