Skandaleblogger Fie Laursen: Single igen

28/06/2021 15:59

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Fie Laursen har i sit 24-årige lange liv haft mange kærester. De sidste halvanden måned har skandalebloggeren været kærester med hendes OnlyFans-kollegaen Lene Angelica. Men nu er Fie Laursen altså single igen, det skriver Se & Hør.

Sidste sommer flyttede Fie Laursen til Marbella i Spanien sammen med hendes storebror Boris Laursen. Her afslørede Fie Laursen at hun var i et forhold med en hemmelig fyr, som hun aldrig viste frem. Det forhold gik i stykker.

For halvanden måned siden afslørede Fie Laursen så overfor SE og HØR at hun igen havde fundet kærligheden, hun havde nemlig fået en kæreste, og det var ingen ringere end en norsk OnlyFans-kollega Lene Angelica Nilsen.

I cirka halvanden måned nåede de to piger at være kærester, men nu er forholdet brast, og Fie Laursen er igen blevet single.

På Instagram i en story, bekræfter Fie Laursen bruddet til den norske kollega. Hun slår i sin story fast, at hun er 100 procent single og tilføjer: "jeg elsker det". Hun slutter af med at sige, at det vil kræve meget for hende at skulle indgå i et forhold.