Silas Holst i angreb på dommer: Provokerende og dårlig stil

21/12/2020 10:01

|

Lukas Jepsen

Foto: Foto: PR - Playmaker.

Mest læste i dag

Bølgerne gik højt under finalen af dette års Vild med dans, da Jens Werner skulle bedømme Silas Holst og dansepartneren Nukâka Coster-Waldau.

I Vild med dans-finalen finder man ofte både store smil og tårer, men store skænderier for åben skærm plejer ikke at stå øverst på menuen.

Ikke desto mindre var det hvad der skete da Jens Werner skulle bedømme Silas og Nukâkas første dans.

Fandt det provokerende

For da dansen var færdig, og danseparret skulle modtage kritik og karakterer, mener Silas Holst af den yderst erfarne Vild med dans-dommer Jens Werner ramte helt ved siden af.

” Lige i nuet fandt jeg det provokerende, at Nukâka har knoklet så hårdt i 12 uger, også til afslutningen vælger en af dommerne i stedet for at snakke om Nukâka på hendes aften, så roser han sangerinden,” – Udtaler Silas Holst til SE og HØR

Dommerens udtalelser, eller måske mangel på samme, provokerede i øjeblikket Silas Holst i sådan en grad at den professionelle danser meget hurtigt efter første dans lavede et Instagramopslag med kritik rettet mod Jens Werner.

Spydigt Instagramopslag

” Freestyle coming up. Jeg glæder mig. Selv om Jens sikkert hellere vil kommentere musikken eller andet. Men så danser vi for alle jer andre i stedet for,” – Skrev Silas Holst i opslaget, der dog hurtigt blev fjernet igen.

På trods af de manglende kommentarer på dansen, fik Silas og Nukâka et 8-tal af Jens Werner, hvilket måske skuffede parret en anelse, men ifølge Silas er det ikke karakteren det handler om.

Det handler ikke om karaktererne for mig. Det handler om at være til stede og sætte pris på det, der sker. Eller det modsatte – det må han selv styre,” – Siger Silas Holst om episoden til SE og HØR.