Se billederne: Dansk familie er flyttet ind i LEGOLAND

01/04/2023 12:45

|

Thea Andersen

Foto: LEGOLAND Billund (Pressefoto) Foto: PR LEGOLAND Billund
LEGOLAND® åbnede i dag porten til en ny sæson med nye indbyggere i Miniland, da Familien Rais fra Odder overtog nøglen til deres nye hus i LEGO® klodser.

Mest læste i dag

Selvom datoen lægger op til en god aprilsnar, så er det ikke tilfældet i LEGOLAND®, hvor en dansk familie er flyttet ind blandt de øvrige beboere i Miniland.

De har nemlig vundet konkurrencen om at få deres hus bygget i LEGO® klodser og var inviteret indenfor til afsløringen af deres hus og klassisk nøgleoverdragelse.

Det skriver LEGOLAND Billund i en pressemeddelelse.

Foto: Elinor Rais afslører familiens hus i Miniland sammen med LEGOLAND prinsessen (PR LEGOLAND Billund)

- Det var helt vildt sjovt, og det er blevet rigtig flot, sagde Elinor Rais på ti år, der blev bakket op af sin lillebror, der også lagde mærke til sig selv som LEGO figur. 

- Det var sjovt! Jeg var spændt på, om jeg havde røde bukser, men det havde jeg, sagde Theodor Rais på seks år. 

Familien består udover Elinor og Theodor af Morgan på 2 år og William på 13 år, som havde taget deres mor, Anna, og deres far Jesper med i LEGOLAND i dag. 

- Det er virkelig imponerende, at de har bygget det på knap tre uger. Det er virkelig flot lavet og sjovt at se sit eget hus i LEGOLAND, sagde Jesper Rais og tilføjede:

- Jeg er jo kommet her, siden jeg var barn, så det er bare så sjovt, at jeg nu selv står i Miniland.

Direktør i LEGOLAND, Christian Woller, er også glad for de nye indbyggere i Miniland, som bliver nabo til dronningen og har udsigt over Eiffeltårnet og andre ikoniske bygninger.

- Det er første gang nogensinde, vi laver den her type konkurrence i LEGOLAND, hvor vi sammen med ejendomsmæglerkæden home har sat en grund i LEGOLAND på højkant, sagde Christian Woller, direktør i LEGOLAND, og tilføjede:

- Der har været rigtig stor interesse for konkurrencen, og det er helt fantastisk at opleve familiens reaktion her i dag, hvor de kunne se sig selv og deres hus i Miniland.

Foto: Familien Rais' hus i LEGO® klodser (PR LEGOLAND Billund)

Udover familien Rais' hus byder den nye sæson på flere nye LEGO modeller.

Ved Minibådene er Tower Bridge flyttet ind, som gæsterne kan sejle under, og i Esbjerg i Miniland er den berømte bygning Esbjerg Towers rykket ind sammen med den ikoniske skulptur - 'Mennesket ved havet'.

Årets store nyhed åbner den 18. maj

2023 byder også på en stor nyhed, når LEGOLAND® den 18. maj åbner årets nyhed – Ferrari Build & Race. Her kan gæsterne blandt andet opleve verdens første LEGO® byggede Ferrari Monza SP1 i fuld størrelse.

- Ferrari er et verdenskendt brand, som er berømt for deres unikke biler, og vi glæder os rigtig meget til at præsentere en helt ny form for interaktiv attraktion sammen med Ferrari her i LEGOLAND, sagde Christian Woller.

Den nye attraktion byder også på en stor digital racerbane.

Her kan gæsterne bygge deres egen LEGO Ferrari, som bliver scannet og kan styres på en digital udgave af ’Pista di Fiorano’, som er Ferraris testbane, der primært bruges til at udvikle og teste nye Ferrari modeller.

- Vi ser virkelig frem til at få en helt ny digital byggeoplevelse i Ferrari Build & Race. Det er helt nyt i LEGOLAND, at vi kombinerer fysisk LEGO byg med en digital oplevelse, hvor gæsternes LEGO biler bliver levende på racerbanen, siger Christian Woller.

Et tætpakket program og flere åbningsdage

Foruden Ferrari Build & Race byder 2023 sæsonen også på et gensyn med det populære riddershow Battle of the Brick fra juni til august i ridderarenaen ved eventpladsen, Halloween i hele oktober og en gentagelse af Jul i LEGOLAND®, som blev lanceret i 2022.

Derudover har LEGOLAND udvidet åbningskalenderen så den i 2023 tæller langt over 200 åbningsdage.

- Vi har et spændende program for hele året med både Ferrari nyheden, populære events og shows fordelt over hele året og med en udvidet åbningskalender glæder vi os bare til at byde gæsterne velkommen i endnu flere dage end i 2022, siger Christian Woller.