Rasende far stiller krav til 21-årige Natalie, der er blevet kærester med sin 50-årige tennistræner

20/07/2023 16:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Den 21-årige Natalie er blevet kærester med sin 50-årige tennistræner – og det er bestemt ikke alle, der har taget lige godt imod det.

Mest læste i dag

En kvinde, der er i et forhold med en mand, der er 29 år ældre end hende selv, står over for omfattende kritik på nettet og fra sin egen far. Online bliver hun kritiseret for, at hendes kæreste er 'gammel nok til at være hendes far'.

Natalie Noble, der er 21 år gammel, og Bobby Lindsey, der er 50 år gammel, fra Kentucky, USA, mødtes første gang i 2015, hvor Bobby var hendes tennistræner og også far til en af de andre piger på tennisholdet.

I begyndelsen var der angiveligt et platonisk forhold mellem dem. Men med tiden udviklede det sig, og til sidst besluttede parret at stoppe med at skjule deres følelser for hinanden, rapporterer Daily Star.

Efter at have delt deres forhold på det sociale medie TikTok, har parret stået over for stor kritik. Mange har endda påpeget, at de ligner far og datter på grund af den store aldersforskel mellem dem.

"Jeg troede, det her var en far og en datter," skrev en person, mens en anden blot kommenterede: "Åh Gud. Han kunne jo være din far."

Ikke kun fremmede på internettet har vist sig at være utilfredse med deres forhold. Også Natalies familie har givet udtryk for, at de bestemt ikke er glade for forholdet mellem de to.

Natalies mor har angiveligt talt med Bobby og beskyldt ham for at 'stjæle hendes ungdom'. Hun gjorde det også klart for ham, at han havde en uge til at fortælle det til Natalies far. Hvis han ikke gjorde det, ville hun gøre det for ham.

Da Natalies far fik det at vide, blev han rasende. Dette har ført til, at han har bedt Natalie om at gå i terapi, så hun kan 'rette op på tingene'. Men hun har ingen planer om at gøre det.

Parret er stadig sammen, og Natalie har gjort det klart for sin familie, at de er nødt til at 'tolerere det', fordi det gør hende glad at være i et forhold med den 29 år ældre Bobby.

"Jeg er 21 år og er fuldt i stand til at træffe mine egne beslutninger. Vi lever bare vores liv," svarede Natalie, da hun valgte at svare tilbage på den kritik, hun har modtaget fra mange fremmede.