Prison Break-stjerne med stor udmelding på Instagram

11/11/2020 09:23

|

Lukas Jepsen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Efter at have medvirket i fem sæsoner af den ekstremt populære serie, vil han ikke mere.

Hvis du nogensinde har set Prison Break, så kender du ham helt sikkert som Michael Scofield. Så kender du ham måske også på hans rigtige navn, Wentworth Miller.

Og netop Wentworth Miller, synes nu at have endegyldigt lagt låg på spekulationer om en sjette sæson af Prison Break. Hvert fald en han selv er med i.  Skuespilleren har nemlig offentliggjort, at han ikke længere ønsker at spille Michael Scofield. Noget der er en helt særlig grund til.

Vil ikke spille heteroseksuelle karakterer

I Instagramopslaget hvori Wentworth Miller offentliggjorde sin beslutning, fortæller han, at han ikke længere ønsker at spille heteroseksuelle roller. – ” Jeg vil bare ikke spille heteroseksuelle karakterer. Deres historier er fortalt (og fortalt),”

 Wentworth Miller, der har over 2,2 millioner følgere på Instagram, sprang ud som homoseksuel i 2013, og træffer altså nu en karrierebeslutning, der gør en potentiel sjette sæson af Prison Break meget usandsynlig. – ”Jeg er ude. Af PB (Prison Break, red.). Officielt.”

”Ikke mere Michael. Hvis du var en fan af serien, og håbede på flere sæsonener… så forstår jeg, at dette er skuffende,” – skriver han afsluttende i Instagramopslaget, der er liket og kommenteret næsten 300.000 gange.

Sjette sæson?

Selvom Wentworth Millers opslag kunne tyde på af Prison Break er et afsluttet projekt, så er det ikke længe siden at en anden af showets stjerner, sagde det modsatte.

Dominic Purcell, der spiller Lincoln Burrows i serien, lavede i september et Instagramopslag, hvori han kunne meddele at der kommer en sjette sæson.

Den slags rygter har floreret før, og Fox Television der producere serien, udmeldte i august 2019, at man ikke havde planer om en sjette sæson.