Passager klagede over begrænset benplads på Ryanair-fly: Så fik han et overraskende svar

13/08/2023 10:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Shutterstock.com
Det svar havde han nok ikke forventet.

Mest læste i dag

Hvis du nogensinde har trådt ind i et fly, så ved du, at komfort ikke nødvendigvis er det, der kendetegner dette transportmiddel. Medmindre du nyder godt af First Class-behandlingen eller vælger at investere i en plads helt fremme i kabinen, vil sæderne ofte opleves som snævre, benpladsen begrænset, og hvis din højde er over gennemsnittet, er det meget muligt, at dine knæ vil finde sig til rette i en intim relation til sædets forside under hele turen.

Ikke desto mindre er det den glædelige erkendelse af, at du om et par timer vil ankomme til din drømmerejsedestination, måske med en forfriskende cocktail i hånden og under en strålende solhimmel, der holder humøret højt.

Når du så finder din plads og sætter dig til rette, kan det dog ske, at du midlertidigt glemmer, hvor trang pladsen faktisk er. Dette var tilfældet, da en herre besluttede sig for at dele sin utilfredshed med den manglende benplads på sin flyvning via Twitter. Det sidste, han forventede, var dog, at Ryanair ville svare med en sarkastisk replik, beretter Mirror.

Denne herre brugte Twitter til at udtrykke sin utilfredshed og henviste til Ryanair som "kongerne af ulejlighed". Dette fik flere brugere til at engagere sig i debatten.

"Betaler du mere, så," blev der svaret fra en bruger på det sociale medie, og en anden tilføjede:

"Klager er unødvendige, når man vælger de mest overkommelige billetter."

Men det, som denne herre slet ikke havde forestillet sig, var en drillende bemærkning om hans påklædning fra Ryanairs side. De kommenterede: "Du har rent faktisk jorts (det er jean shorts fra 90'erne, red.) på."

"Det er utroligt, at I tør at håne jorts," protesterede en Twitter-bruger, men Ryanair replicerede blot: "Vi fortæller bare sandheden."

"Jeg er vild med, hvor hurtigt Ryanairs Twitter kan tage gas på alle," skrev en bruger, og en anden tilsluttede sig med følgende bemærkning: "Det er virkelig et sjovt træk, haha."