Overraskelse ved bryllup: Brudevals afbrydes af uventet gæst

10/07/2023 08:28

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Skærmbillede (YouTube/Kyle and Jackie O)
Et brudepar får sit livs chok, da de ser, hvem der afbryder deres bryllupsfest, kort inden de skal danse deres brudevals.

Mest læste i dag

I lang tid havde Matt og Kya Debono fra Australien kæmpet med økonomiske problemer, hvilket gjorde det svært for dem at få hverdagen til at fungere. Matt var arbejdsløs, og situationen blev endnu værre, da Kyas mor pludselig døde.

Selvom deres drøm var et stort bryllup med familie og venner, virkede det ikke realistisk at opnå det inden for den nærmeste fremtid.

Matt var dog ikke parat til at opgive deres store drøm. Han besluttede derfor at kontakte KIIS 1065 og forklare, at hans største ønske var at overraske sin livs kærlighed med et smukt og mindeværdigt bryllup. Dette er historien.

Til deres store overraskelse svarede radiostationen, at de var villige til at betale for hele deres bryllup. Det betød, at de ville dække udgifterne til alt lige fra bryllupstøj til reception, underholdning og endda bryllupsrejsen. Men det var ikke alt.

Besøg af en uventet gæst

Parret blev spurgt af radiostationen, hvilken sang de ønskede at danse brudevalsen til. De valgte Ed Sheerans 'Thinking Out Loud', da det var en sang, de begge elskede.

Da tiden kom til deres brudevals, trådte der pludselig en uventet gæst ind ad døren, lige inden musikken skulle starte.

Denne uventede gæst var ingen ringere end den verdenskendte sanger Ed Sheeran. Han havde besluttet sig for at overraske brudeparret og skabe en uforglemmelig oplevelse for dem.

Ed Sheeran havde hørt, at radiostationen havde planlagt et specielt bryllup til Matt og Kya, hvor de skulle danse til en af hans sange. Derfor tog han kontakt til radiostationen og fortalte dem, at han ønskede at overraske det nygifte par med en mindeværdig optræden.

Nedenfor kan du se en video, hvor Matt og Kya bliver både overraskede og chokerede over, at Ed Sheeran pludselig dukker op ved deres bryllup.