Mor forlader Aldi med sit hylende barn: Så bliver hun overrasket af en medarbejder

29/06/2024 19:17

|

Thea Andersen

Foto: ALDI
At have børn med i supermarkedet kan være en udfordring for mange forældre.

Mest læste i dag

Det kan moren, Ashley Holmes, skrive under på. Hendes treårige søn fik et raserianfald i butikken.

Efter at have betalt for sine varer, tog Ashley sin grædende søn under armen og skyndte sig ud af butikken. Men inden hun nåede sin bil, blev hun overrasket af en ansat fra Aldi, der kom løbende efter hende.

Det skriver Daily Mail ifølge Dagens.dk.

- I min totale udmattelse, skuffelse og skam kom en kvinde, der arbejder hos Aldi, hen til mig. Jeg tænkte "hvad er det nu?", forklarer moderen i et opslag på Facebook, som har fået tusindvis af delinger.

Men medarbejderen havde absolut ingen intentioner om at råbe af det lille barns mor. I stedet gav hun Ashley en buket gule roser fra butikken og trøstede hende.

- Hun gav mig en dejlig buket gule roser fra butikken og trøstede mig. "Vi synes, du fortjener disse og håber, at din dag bliver bedre. Skam dig ikke, vi forstår, hvordan det er.” Bagefter gav hun mig et kram, skriver Ashley Holmes.

Efter hændelsen ønskede Ashley at takke medarbejderen for hendes medfølelse og forståelse. Den ansatte blev senere identificeret som Shannon Maybury, og hun kommenterede Ashleys opslag på Facebook.

- Jeg følte virkelig med den unge kvinde. Jeg havde så ondt af hende, at det var let at se, at det var svært for hende. Jeg ville bare gerne muntre hende op, skriver hun.