Masterchef-deltager i vildt vægttab: Udsat for kritik og hadbeskeder

20/11/2020 12:00

|

Lukas Jepsen

Foto: Nanna Boje Carlsen / Instagram

Mest læste i dag

Nanna Boje Carlsen, der er kendt for sin deltagelse i programmet Masterchef, har tabt sig meget på kort tid – Og det har medført skarp kritik

Masterchef-finalisten Nanna Boje Carlsen, der i øjeblikket er aktuel i Masterchef Jul, var ikke tilfreds med den måde hun så ud på da programmet blev optaget. Hun syntes nemlig at hun vejede for meget.

” Jeg har det meget dårligt med at se tilbage på, hvordan jeg så ud i 'Masterchef Jul',” udtaler hun til Ekstra Bladet.

Som så mange andre blev Nanna påvirket af coronakrisen der gjorde, at hun ikke kunne komme på arbejde.

” Jeg arbejder jo i restaurationsbranchen og på grund af corona var der lang tid, hvor jeg ikke var på arbejde. Der kom coronakiloene virkelig til mig … Jeg havde det virkelig skidt i min krop, og jeg havde brug for at komme i gang, men kunne ikke finde energien til det,”

Kæresten hjalp med motivationen

Det var Nannas kæreste der hjalp hende med at finde motivationen, og hun besluttede sig for at hyre en personlig træner – og det virkede.

I løbet af meget kort tid lykkedes det Nanna at tabe 12 kilo. – ” Jeg har det tusinde gange bedre i min krop nu,” – siger hun.

Men det imponerende vægttab er tilsyneladende ikke faldet i god jord alle steder. Nanna kan nemlig over for Ekstra Bladet fortælle, at hun har modtaget mange grimme og ubehagelige beskeder efter at hendes vægttab blev offentligt kendt.

Skal jeg være tyk, for at være mig?

Nogen mener at Nanna bare burde have elsket sin krop som den var, og at hun ikke er et ordentligt forbillede.

” Der er mange, der har rakket mig ned for at sige, at jeg ikke elsker min krop, som den er. Det stak helt af med beskeder i min indbakke fra kropsaktivister forleden, og her var mange sure,” – Siger hun og fortsætter:

” Flere har for eksempel skrevet, at de er bange for, at jeg mister min personlighed. Men skal jeg være tyk for at være mig?,”