Mascha Vang har stor beundring for små 'tissemænd'

12/08/2023 12:00

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Mascha Vang har kun rosende ord overfor de 'små tissemænd'

Mest læste i dag

Nogle af følgerne fik næsten deres kaffe galt i halsen, da de pludselig stødte på et opslag på Mascha Vangs Instagram-profil. Her så de influenceren tale begejstret om små "tissemænd."

Selvom små "tissemænd" bestemt ikke manglede ros, var det faktisk ikke de maskuline anatomi-dele, som Mascha Vang refererede til. Der gemte sig en helt anden hemmelighed bag denne uventede omtale, og årsagen kunne spores tilbage til en søvnforstyrrelse, der ramte Mascha Vang og forhindrede hende i at få den nødvendige hvile.

"Klokken 6.30 om morgenen begynder en voldsom rystelse i hele ejendommen, sådan føles det i hvert fald," delte Mascha Vang på Instagram og tilføjede:

"På en eller anden måde minder det om, at nogen er i færd med at hakke gulvet ovenpå i små bidder."

Uheldigvis for Mascha Vang havde hun ikke sine trofaste "tissemænd" med sig under denne enlige overnatning i København.

De små "tissemænd" refererede faktisk til hendes elskede ørepropper, som hun ofte brugte derhjemme for at blokere lyde ud, herunder hendes mands snorken. Efter denne særlige oplevelse i København, hvor hun måtte undvære hendes pålidelige ørepropper, beskrev hun med stor begejstring, hvor fantastiske de små "tissemænd" var.

"Disse her er simpelthen de bedste, jeg nogensinde har haft. De ligner små tissemænd, men de bringer virkelig stor glæde," udbrød Mascha Vang med et grin, samtidig med at hun ærgrede sig over, at hun ikke havde haft de små "tissemænd" i ørerne den pågældende nat.