Mand delte dette billede i en anmeldelse på eBay: Det kom han hurtigt til at fortryde

24/10/2023 12:38

|

Sebastian Ilsøth

Foto: Privat
At købe en håndklædeholder må være en af ​​de kedeligste ting, man kan købe, men en kvinde fik sig en stor overraskelse, da hun faldt over en holder, hun kunne lide på eBay.

Mest læste i dag

Når man søger efter en håndklædeholder online, forventer man sandsynligvis ikke at finde mere end det. Men for en kvinde blev det en stor overraskelse, da hun læste anmeldelserne for en bambus badehåndklædeholder på eBay.

Hazel Coleman fra Weymouth var netop ved at foretage et køb, da hun stødte på noget uventet og temmelig grænseoverskridende i en anmeldelse, som rapporteret af Mirror.

Foto: eBay

En mand havde ved en fejl uploadet et billede af håndklædeholderen i sit hjem, men han havde ved en fejl delt lidt mere af sig selv end planlagt i processen.

Hazel delte sin opdagelse på Twitter med følgende bemærkning: "Så jeg gennemgik anmeldelserne for en håndklædeholder, jeg gerne ville købe på eBay, og bemærkede noget uventet i dette billede fra en kunde."

Sammen med teksten delte hun mandens billede, hvor håndklædeholderen står foran et spejl i et soveværelse. I spejlets refleksion kan man se eBay-brugeren, som kun er kendt som John, sidde på sin seng med benene spredt. Og det er fair at sige, at hans nattøj ikke gør meget for at beskytte hans beskedenhed, da hans private dele er synlige for alle.

I sin anmeldelse på eBay giver John produktet fem stjerner og skriver: "Fantastisk til at opbevare mit tøj om natten, meget flot og nyttig."

Det er uklart, om han vidste, at han viste alt, da han gav anmeldelsen.

Dusinvis af mennesker har 'liket' tweetet og delt deres reaktioner.

"Ohhh nej...," lød det fra en bruger, mens en anden spurgte i sjov: "Var anmeldelserne tilfældigvis en masse 'kugler'?"

Foto: eBay