Lotto-vinder får opfyldt stor drøm: - Troede ikke at det kunne lade sig gøre

26/02/2023 20:03

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En mand fra Region Hovedstaden behøver ikke længere vende og dreje hver en mønt, efter at han har vundet 1.000.000 kroner i Lotto. ”Jeg har bare den der dejlige følelse i maven - en følelse af frihed,” siger manden.

En ny bil? Et nyt hus? En luksusrejse? Kaviar og champagne?

Med en Lotto-gevinst på en million kroner kan man indfri en masse drømme, men for en Lotto-vinder fra Region Hovedstaden, var den største drøm allerede gået i opfyldelse, så snart pengene var gået ind på kontoen, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

”Helt seriøst, så har jeg bare altid drømt om at have nok til at stå på den fordømte konto, så jeg ikke skal gå og spekulere og bekymre mig. Og det har jeg da fået opfyldt til fulde,” siger manden, som gerne vil være anonym.

Det er ikke fordi, at han før gevinsten var fattig eller manglede noget, men alligevel.

”Det hænger sammen derhjemme, men så meget har vi heller ikke at rutte med og vi måtte da vende og dreje pengene i de fleste situationer. Så en gevinst på en million kroner gør da nogle ting nemmere,” siger han.

Prøver igen

”Det er dejligt: Det giver en frihed til at gøre, hvad man vil, hvor vi før måtte sige ’arh, skal vi ikke lige vente lidt’. Ja, jeg har bare den der dejlige følelse i maven - en følelse af frihed.”

I første omgang skal pengene stå på kontoen, men der skal de ikke blive allesammen

”Det er da en uventet gave og der kommer nok nogle andre drømme, der skal opfyldes. Vi skal nok få glæde af den million! Vi har en hverdag, som vi godt kan lide, men nu kan vi jo ligesom spæde lidt op på den,” siger han.

”Jeg har ellers aldrig rigtigt troet på, at det kunne lade sig gøre, men nu kan jeg bekræfte, at der ER nogen, der vinder i Lotto, så det skal vi da prøve igen,” griner han.