Lisa i chok: Kan du se, hvem der 'gemmer' sig i hendes mad?

17/03/2023 15:14

|

Thea Andersen

Foto: Twitter

Mest læste i dag

Lisa Edmonds fik øje et kendt, grønt ansigt, da hun skulle til at spise sin mad.

For nogle måneder siden var Lisa Edmonds fra Storbritannien forbi en lokal indisk restaurant. Her bestilte hun blandt andet en Chicken hariyali, som er en indisk ret med kylling og spinat.

Da hun kom hjem med maden og fik den over på en tallerken, blev hun chokeret over, hvad - eller rettere sagt hvem - hun så, da hun skulle til at sætte tænderne i maden.

Den britiske kvinde har efterfølgende delt et billede af maden, og kaster man et blik på dette billede, er det tydeligt at se, hvem der 'kommer frem' i den grønne sovs.

Over for Daily Star sagde Lisa således:

- Det var det mærkeligste. Jeg smed karryen op på tallerkenen, og der var Shrek, klar som dagen. Karryen er også lysegrøn, så den passede perfekt til ham. Jeg filmede det flere gange, da jeg så hans grønne ansigt stirre tilbage på mig – det var så sjovt.

Hun fortalte desuden, at hun næsten ikke kunne nænne at sætte tænderne i den grønne ret, på trods af det var hendes go to-ret.

- Jeg får denne ordre hele tiden, og det er aldrig sket før. Ansigtet var så sødt, at jeg næsten ikke kunne spise det. Men jeg var så sulten, at jeg var nødt til at spise det, så snart jeg havde taget billedet. Det er bare lidt sjovt, og jeg håber, det får folk til at grine, sagde hun.

Ser du også Shrek i maden?