Linse jubler: Endelig rask

29/06/2021 13:43

|

Christina Hansen

Foto: TV3 / Nent Group

Mest læste i dag

Linse Kessler er glad for tiden, og hun kan nu endelig ånde lettet op. På hendes Instagram profil afslører hun, at et længere sygdomsforløb endelig har fået sin ende. En af hende to bedste venner, nemlig hendes hund Turbo Torben er endelig blevet rask. På Instagram skriver Linse Kessler:

"Turbo Torben er RASK. No more kennelhoste herhjemme hos os, så nu kan der løbes og leges på hundestranden igen JAHUUUU. Når mine hundedrenge er glade, er jeg glad,"

Linse Kessler hentede sin tre-benet ven, Turbo Torben i Grækenland, Turbo Torben havde Linse Kessler sammen med golden retriever hunden Jytte. Jytte gik desværre bort efter et længere sygdomsforløb, og Linse havde derfor i et halvt års tid kun hunden Turbo Torben. I september måned valgte Linse Kessler så igen at rejse til Grækenland, for at hente endnu en hund, Dylan, som ligesom Torben er Linse Kesslers nye tre-benet ven.

Kennelhoste er en luftvejsinfektion hos hunde, det er en meget smitsom infektion, og den breder sig steder hvor hunde har været tætte, heraf navnet. Den varer som regel i 2-3 uger, og nu er Turbo Torben altså igen rask. Det skriver Realityportalen