Lille dreng genforenes med bedstefar for første gang i lang tid: Nu er hans reaktion gået verden rundt

20/08/2023 11:30

|

Sebastian Ilsøth

Foto: TikTok
Efter lang tid får en ung dreng øje på sin bedstefar og reagerer med et øjeblik, der nu er blevet vidne til af millioner rundt omkring i verden.

Mest læste i dag

Drengen, født i Louisiana, USA, begyndte netop at udtale sine første ord, da han stod over for en hjertevarm genforening med sin bedstefar efter en lang adskillelse. Øjeblikket, hvor han fik øje på sin bedstefar, har rørt mennesker verden over.

Den lille dreng ved navn Bennett opdagede sin bedstefar i ankomsthallen ved Lafayette Regional Airport i Louisiana. Med det samme løb han ned imod bedstefaren med åbne arme for at omfavne ham, så snart han så ham.

"Jeg kommer, 'Papa'," udbrød han i en video, der er blevet spredt viralt på TikTok.

Bedstefaderen, Terrell Lemoine, havde tilbragt de sidste to måneder i Dubai på grund af sit arbejde i et olieselskab. Dette blev delt med medierne af hans kone, Sandra Merry Lemoine, ifølge Miami Herald.

Mange rejsende standsede op og bemærkede øjeblikket, da den unge dreng løb hen til sin bedstefar. Disse tilskuere var naturligvis også rørt over synet af den følelsesmæssige genforening.

Videoen af dette rørende øjeblik er blevet delt på TikTok og har i løbet af kort tid opnået mere end 2,5 millioner visninger.

"Vi har syv børnebørn, og de elsker alle deres bedstefar. Bennett elsker ham måske bare en smule mere," delte Sandra Lemoine med avisen.

Hun forklarede også, at Bennett kun for nylig var begyndt at tale for omkring tre måneder siden, hvilket var kort tid før Terrell rejste til Dubai.

Terrell rejser ofte på grund af sit arbejde, men han plejer normalt at komme hjem sent om aftenen. Denne gang landede han på et mere passende tidspunkt, hvilket gjorde det muligt for Sandra at overraske Terrell ved at tage Bennett med ud i lufthavnen.

"Selvom videoen virker kort og elsket af alle, har den en dybere betydning for os. At høre ham sige: 'Jeg kommer, Papa' betyder virkelig meget for os," udtalte Sandra.

Hun afslørede også, at genforeningen bragte tårer frem hos flere i lufthavnen.

Dette gælder ikke kun for dem til stede i lufthavnen, men også de mange seere på TikTok. Dette er blevet udtrykt i kommentarsektionen under videoen.

"Jeg har set den 10 gange. Kærligheden kan virkelig høres," skrev en bruger, hvortil Sandra svarede: "Jeg ved, at min mand, 'Papa', har set den 50 gange."

"Det er simpelthen det mest hjertevarmende, jeg har set i dag," skrev en anden.

"At lytte til dette minder mig om mit eget barn for 13 år siden. Han er nu blevet 16 år gammel," skrev en tredje.