Leonardo da Vinci forudsagde verdens ende: Forsker hævder, at datoen er skjult i et af hans værker

03/04/2024 12:05

|

Nicolai Busekist

Foto: Wikimedia Commons
Verdens undergang er blevet forudsagt flere gange, men denne gang er en kendt kunstner involveret. Er tidspunktet for apokalypsen blevet afsløret?

Mest læste i dag

En forsker har opdaget en mørk hemmelighed i Leonardo da Vincis 'Den Sidste Nadver'. Maleriet har en skjult betydning og en kode, der formidler oplysninger om verdens sande ende.

Finder verdens undergang sted relativt snart? Ifølge den vatikanske forsker Sabrina Sforza Galitzi kan det snart ske. Hun skulle have afkodet data i et af Leonardo da Vincis vigtigste værker. Denne forbløffende opdagelse blev rapporteret af den britiske avis The Times. I midten af maleriet gemte sig yderst værdifuld information.

Kendte Leonardo da Vinci datoen for verdens ende? Den er måske skjult i et af hans malerier

Renæssancekunstneren havde mange talenter, da han beskæftigede sig med bl.a. maleri, skulptur, matematik, optik, botanik, havde interesse for mekanik, opfindelser samt menneskeheden.

Mange mener, at han også havde evnen til at forudsige og placerede sine visioner i sine malerier i form af særlige symboler. Ifølge den vatikanske forsker skjulte kunstneren en matematisk-astrologisk gåde i værket 'Den Sidste Nadver', hvis løsning var en dato, der varslede verdens ende.

Efter analyse af rummet kaldet 'lunetten', som er et element af krydshvælvet placeret over vinduet og over Jesus Kristus' figur, hævder hun at have afkodet koden. På den måde skulle hun have opdaget datoen for den egentlige apokalypse, som den er blevet forudset af den kendte renæssancemaler.

Hvornår sker den ultimative apokalypse?

Ifølge den vatikanske forsker mente Da Vinci, at vores verden ville gå under på grund af en enorm oversvømmelse. Den 'almindelige oversvømmelse' forudset af da Vinci skal begynde den første dag i foråret, den 21. marts 4006, og vil vare indtil den 1. november 4006.

Det er på dette tidspunkt, at den ultimative apokalypse vil finde sted, og jordkloden vil blive beboet af en anden civilisation og vil markere 'en ny begyndelse for menneskeheden'.

Kvinden hævder, at teorien om da Vincis kode er sand, og hun har ikke til hensigt at hvile på laurbærrene. Hun vil i den nærmeste fremtid fortsætte sit arbejde med den italienske malers billeder for at afklare hans øvrige profetier, som kan føre til mange andre værdifulde oplysninger.

Det er værd at bemærke, at Da Vinci i sin levetid ikke skjulte sin fascination af verdens ende som tema. Derfor har han også tidligere afsløret nogle af sine apokalyptiske visioner, hvorfor forskernes interesse for hans person ikke bør overraske nogen.