Kvinde vinder en million på sin første Lotto-kupon

19/02/2023 17:33

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

En kvinde fra Fredericia Kommune havde kun lige oprettet sit nye PLUS-abonnement, da hun vandt en million kroner i Lotto på den første kupon. En del af gevinsten skal gå til forbedringer af familiens hus.

Det var næsten Lottos svar på golfens hole-in-one, da en kvinde fra Fredericia Kommune for nyligt blev millionær i først hug.

”Jeg har da før købt en Lotto-kupon i ny og næ, og så tænkte jeg, at jeg ville prøve et Lotto-abonnement. Min mand sagde, at vi aldrig ville vinde, men så ringede de fra Danske Spil og sagde ’Tillykke, du har vundet en million.’ På den første kupon, og hvad siger man så til det?” spørger kvinden med et grin.

Hun ved allerede, hvad den første del af pengene skal gå til, skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

”Vi er flyttet i nyt hus. Eller det er ikke nyt, det er brugt, og nu kan der komme nye vinduer og døre i hytten,” fortæller hun.

Det er en større udskrivning, som der egentlig ikke var råd til i budgettet, for kvinden og hendes familie vælter sig ikke ligefrem i penge.

”Jeg har ikke været bekymret, for vi skulle nok have klaret det, og med tiden kunne vi have sparet op til nye vinduer, men vi trænger altså til nye vinduer, så pengene falder godt. Min bankmand sagde også til mig, at den million faldt på et tørt sted. Og han må jo vide det,” siger hun.

Resten af pengene skal i første omgang bare stå og lune på en opsparing og ellers gå til at gøre hverdagen lidt sjovere.

”Vores datter spurgte, om ikke hun måtte få en telefon, og joh… det måtte hun godt. Det vælter ikke budgettet!” siger den heldige Lotto-millionær, som godt ved, at bare fordi hun vandt i første hug, så vinder hun nok ikke hver eneste gang, hun spiller:

”Jaja, det ved jeg godt. Min mand sagde også, at de nok ikke ringer næste lørdag også… Men de skal da være velkomne!”