Kim Kardashian med vild nyhed

29/06/2021 15:33

|

Christina Hansen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Kim Karadashian skal til OL, hun har nemlig scoret en aftale til det kommende OL i Tokyo, ikke fordi hun skal yde en sportslig præstation.

Mandag aften kunne den 40-årige stjerne Kim Karadashian informere sine 231 millioner følgere på Instagram om den særlige nyhed.

Kim Kardashian har med sit tøjmærke Skims lavet en aftale om, at være det officielle afslapningstøj til de amerikanske atleter til de olympiske lege. På Instagram skriver stjernen: "Lige siden jeg var ti år gammel, har jeg hørt alle detaljerne om de olympiske lege fra min stedfar. Når jeg så atleterne konkurrere, begyndte jeg at forstå den dedikation og ære, det er at være en del af OL. Jeg har rejst med min stedfar og familie til mange forskellige byer for at se OL, og jeg købte altid en t-shirt med hjem som souvenir."

Kim Kardashians tøj bærres allerede af en række kendte mennesker, men nu får hun altså endnu flere kendte ansigter til at trække i hendes tøj, når de olympiske lege går af stablen.

"Jeg er beæret over at kunne annoncere, at Skims skal designe det officielle undertøj, pyjamasser og generelle afslapningstøj til atleterne for USA," skriver hun.