Den australske verdensstjerne til Afrika, men turen blev noget anderledes end den 40-årige skuespiller havde regnet med. Nu har hun for første gang delt historien med offentligheden.

Den vilde historie bliver bragt i programmet ”STRAIGHT TALKING”, hvor konceptet er at værten, en tidligere britiske elitesoldat ved navn Ant Middleton, tager en kendis med ud i ødemarker eller vildnæs rundt om i verden. Her er ideen så at de bruger 3 døgn sammen i et isoleret område, og på den måde får åbnet en ekstra ærlig samtale.

Og lidt må konceptet have virket. For i løbet af de tre dage Ant bruger sammen med den 40-årige, og yderst populære skuespiller Rebel Wilson, får han en historie som ingen medier har kunne bringe før.

Rebel Wilson fortæller nemlig hvordan hun under en rejse til Afrika blev truet og kidnappet i Mozambique.

”Vi kørte i en stor lastbil til kvæg, da en gruppe mænd nærmede sig i en anden lastbil og de havde masser af våben. De holdt ind ved siden af os med de her kæmpe pistoler og sagde: I er nødt til at stige af lastbilen,” – Siger hun og fortsætter:

”Så tog de os hen til et hus midt i ingenting. Jeg følte dog, at jeg klarede det godt under krisen, jeg var en form for teamleder,”

Den voldsomme oplevelse varede heldigvis mindre end et døgn, og hvad endnu vigtigere er, ingen kom til skade eller blev bestjålet – ”Heldigvis skete der ingen skade, og dagen efter kom de ind og sagde: Jeres lastbil er klar nu. I kan gå, gå, gå,”

Det har gjort at Rebel har tænkt over hvorfor hendes gruppe overhovedet blev tilbageholdt, men hun har en teori – ”Jeg tror de brugte os til at kunne smugle illegale ting i bunden af lastbilen,”