Den amerikanske superstjerne-musiker Bruce Springsteen blev i november måned stoppet af politiet for hensynsløs kørsel i New Jersey. Det viste sig at han havde drukket forinden.

Rockstjerner generelt, er måske ikke kendt for altid at træffe de bedste beslutninger. Det ry kunne 71-årige rock-legende Bruce Springsteen bidrage til, da han i slutningen af november 2020 satte så bag rettet af sin bil, efter at have drukket alkohol.

En politipatrulje opdagede at Springsteen kørte hensynsløst i en naturpark i sin hjemstat New Jersey, og blev herefter stoppet – det skriver Vanity Fair.

Mediet skriver at sigtelsen drejer sig om kørsel i påvirket tilstand, og at indtage alkohol i offentlige rum, hvilket er ulovligt i mange amerikanske stater.

Det skulle ligeledes være første gang Bruce Springsteen på denne måde er på kant med loven, hvorfor en mildere straf ikke virker usandsynligt.

Ikke mindst fordi at han ifølge en talsperson fra naturparken Springsteen blev fanget i oplyser, at superstjernen har samarbejdet fuldt ud med politiet igennem hele processen.