Den landskendte tv-vært – og personlighed har nu afsløret navnet på sit fjerde barn.

Det vakte stor opsigt da Niels Christian Meyer, bedre kendt som ”Bubber”, sidste år afslørede at han ventede et barn, med en anden kvinde end sin kone, Christina Ibsen Meyer.  

De to havde ellers været gift i hele 28 år, og har tre børn sammen.

Efter den 55-årige tv-vært havde offentliggjort den specielle situation, blev han skilt fra Christina Ibsen Meyer, for umiddelbart derefter at danne par med den 42-årige butiksindehaver Signe Rossing, der også er mor til hans fjerde barn.

Syv måneder gamle Alfred

Og nu afslører Bubber så, hvad navnet på den 7 måneder gamle dreng er. – Alfred.

”Jeg har altid syntes, at der er rigtig meget godt i det navn, så det var derfor, vi valgte det,” – Siger Bubber i et interview til B.T.

Ud over de tre børn fra Bubbers tidligere ægteskab, har Signe Rossing også tre børn fra et tidligere forhold, og med den nye familieforøgelse, må der være nok at se til.

Bubber fortæller dog at det går godt med familien, og at det er rart at mediestormen der udbrød sidste år har lagt sig igen.

” Det var ikke rart. Jeg synes, at privatliv skal være privatliv, og jeg synes ikke, at det var noget, der kom andre ved,” – Siger han

Og nok derfor har han i interviewet heller ikke ønsket at kommentere på hvordan forholdet til hans ekskone Christina, er den dag i dag.