Nicolaj Coster Waldau taler ud: Det var nedværdigende

Redaktionen — 14. okt 2020 19:12

Den internationalt kendte danske skuespiller Nikolaj Coster-Waldau taler ud om en af voldtægtsscenerne i "Game of Thrones"-serien.

"Game of Thrones" er længe overstået. Dette betyder dog ikke nødvendigvis, at det er slut for seriens skuespillere at tale om den verdenskendte tv-serie.

Flere af seriens kvindelige skuespillere har måtte stå model til lidt af hvert. En af dem, der har været udsat for mest, er nu 33-årige Emilia Clarke, der spillede rollen som Daenerys Targaryen.

Hendes karakter i serien gennemgik nemlig både op- og nedture, hvoraf nogle af dem var mere voldsomme end andre.

Grænseoverskridende

Danske Nikolaj Coster-Waldau er én af dem, der mener, at serien krydsede et par grænser, da Emilias karakter blev voldtaget af Dothraki-lederen Khal Drogo, som blev spillet af Jason Momoa.

"At Emilia skulle spille det i sæson ét, var virkelig hårdt og nedværdigende, fordi det, den karakter går igennem, er forfærdeligt," har den 50-årige skuespiller udtalt til Times of London.

Han fulgte desuden op med:

"Hun bliver solgt til en fyr, der voldtager hende, men hendes måde at komme gennem det på er en massiv rejse, ikke sandt?

Nikolaj Costar-Waldau spillede rollen som Jamie Lannister, der også selv var involveret i en række kontroversielle scener.

RELATEREDE ARTIKLER

bruger kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Senest.dk

Partnere

Seneste nyheder