Jenny købte en Daim-chokolade: Da hun åbnede den, ventede der en stor overraskelse

26/05/2024 14:15

|

Thea Andersen

Foto: Privat
Norske Jenny fik et kæmpe chok, da hun skulle til at sætte tænderne i den Daim-chokolade, hun havde købt på en weekendtur.

Mest læste i dag

En norsk journalist fra Dagbladet Pluss, 31-årige Jenny Mina Rødahl, skulle mandag aften nyde en Daim-chokolade, som hun havde købt i Sverige på en weekendtur.

Hun havde lagt sig i sin nyvaskede seng med en iskold sodavand og Netflix, og mælkechokoladen skulle være prikken over i'et.

Men da hun åbnede emballagen, var det langt fra den Freia mælkechokolade med Daim, som hun havde forventet, skriver DinSide.

- Da jeg tog den første bid, tænkte jeg: 'Herregud, det her er ikke Daim!' Jeg var helt chokeret, sagde Jenny Rødahl.

Den 31-årige besluttede sig for at dele billeder og videoer af chokoladen med sine venner på sociale medier, og de var også chokerede over fejlen.

- De var også chokerede, og flere mente, at jeg skulle få gratis chokolade resten af ​​året. Samtidig hører man om folk, der opdager larver i chokoladen, og det er meget værre, siger hun.

Selvom Jenny var skuffet, erkendte hun også, at det kunne ske, og at der var mennesker, der havde det langt værre end hende. Hun havde endnu ikke kontaktet producenten, men ønskede svar på, hvordan fejlen kunne være sket.

Chokoladen blev købt i Gottebiten-butikken på Nordby Shoppingcenter lørdag den 6. maj.

Foto: Privat

Dagbladet kontaktede Mondelez International, der ejer Freia, for en kommentar.

En talsperson fra Mondelez i Norden, Jonas Pettersson, sagde, at de havde modtaget en henvendelse fra en kunde, der havde oplevet det samme som Jenny, og at vedkommende var blevet bedt om at sende det berørte produkt til nærmere undersøgelse.

De har endnu ikke besluttet, om de skal trække dette parti chokolade tilbage eller give kunderne nogen form for kompensation.