Ingen tvivl: Denne dommer løber med 'X Factor'-sejren

17/02/2023 18:15

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock

Mest læste i dag

Det bliver den mest uerfarne af de tre X Factor-dommere, der løber med den endelige sejr i årets udgave af TV 2’s talentkonkurrence. Det forudser Danske Spils oddssættere, før aftenens liveshow.

X-faktor og udstråling trumfer erfaring – det vurderer Danske Spils oddssættere, som forudser, at det bliver den debuterende dommer, der løber med den endelige sejr i årets udgave af X Factor på TV 2.

”Vi tror meget på årets nye dommer, Simon Kvamm. Det er rigtigt, at han ikke har prøvet det før, men vi har alligevel den populære musiker og tv-personlighed som vores favorit til at vinde årets konkurrence. Dels synes vi, at han har valgt nogle ekstremt gode musikere til de kommende liveshows, og dels så har han bare en udstråling, der lige giver lidt ekstra. Ja, man kan vel nærmest sige, at han har X-faktor,” siger Danske Spils X Factor-ekspert, oddssætter Mathias Reimer Larsen.

I aften bliver det første af sæsonens syv liveshows sendt på TV 2, og de tre dommere, Simon Kvamm, Kwamie Liv og Thomas Blachman, har hver tre indslag med.

Og feltet i år er allerede ekstremt tæt med nærmest dødt løb blandt fire deltagere.

Sådan skriver Danske Spil A/S i en pressemeddelelse.

”Her før det første liveshow er Nambahlou og Kristoffer vores største favoritter, som vi begge har til odds 4,00, og lige herefter følger Clara og Theodor til odds 5,00,” fortæller Mathias Reimer Larsen.

Han understreger dog, at rigtigt mange ting kan ske, når først artisterne har prøvet at stå og optræde foran et live publikum.

”Der er stadig mange, som kan byde sig til, og samtidig må vi huske på, at dette langt hen ad vejen også er en popularitetskonkurrence. Og her må vi et par liveshows ind i forløbet, før vi med sikkerhed kan sige, hvem vi regner med løber med sejren,” siger han.

En af de ni deltagere, når end ikke videre til næste liveshow, da vedkommende må sige farvel til programmet allerede her i aften. Men hvem bliver det? Det er ifølge Danske Spils oddssætter enormt svært at forudsige, men der er alligevel især tre af deltagerne, der ifølge Danske Spil er i risiko-zonen.

”Det er altid ekstremt svært at forudsige den første udstemning, for ingen har set dem performe live på en scene før. Og hvem kan danskere lide? Vi ved det jo ikke, men vi tror umiddelbart, at Rosita har størst risiko for at ryge, og snert derefter har vi Henrik og gruppen DiVERSE,” siger han.

X Factor, årets første af syv liveshows, sendes i aften klokken 20.00 på TV 2 og TV 2 Play.

Fakta: (Odds kan rykke sig)

Odds på vindende dommer:

Simon Kvamm 1,95

Thomas Blachmann 3,00

Kwamie Liv 3,65

Odds på vinder af 'X Factor' 2023

Kristoffer 4,00

Nambahlou 4,00

Clara 5,00

Theodor 5,00

Sigalaz 7,00

Rosél 12,00

DiVERSE 18,00

Henrik 18,00

Rosita 20,00