”Holder vi et år”-deltager afslører: Det ser man ikke i programmet

02/11/2020 12:40

|

Lukas Jepsen

Mest læste i dag

Tv2 får nu kritik for programmet ”Holder vi et år” af en af programmets deltagere, Nathasja, der mener at hun blev sat i et dårligt lys, og at programmet er fyldt med halve sandheder.

Det såkaldte sociale eksperiment ”Holder vi et år” hvor fire parforhold sættes på prøve for åben skærm, var ikke hvad Nathasja havde regnet med. ” De lagde rigtig meget vægt på, at det var et eksperiment og forskning, og at det i hvert fald ikke var underholdning og reality” udtaler Nathasja til HER&NU

Efter to dage i isolation på et badehotel, vurderede programmets tre eksperter at Natasja og hendes partner Rasmus, ikke ville holde deres forhold i live.

Ifølge Nathasja, er det dog et meget tyndt grundlag eksperterne vurderede ud fra. ” Man ser ikke, at jeg løber frem og tilbage fra seng og toilet for at kaste op. Det eneste de siger er, at der ikke er nok berøring”

Ifølge hende, er programmet klippet sammen på en måde, hvor flere positive øjeblikke er fjernet til fordel for de negative. ” I afsnit fem handler det kun om, at vi diskuterer i vores køkken. At vi har holdt havefest, hvor de var at filme en hel dag, og at vi har været ude og købe babyting, det er taget væk til fordel for et skænderi”

Nathasja forstår godt hvorfor programmet er klippet sammen som det er, men fastholder at det færdige program ikke viser virkeligheden.

”Eksperterne skal ikke tabe ansigt, derfor har produktionsselskabet undladt at vise vores positive stunder, så seerne får samme opfattelse som eksperterne og dermed også tænker, at vi ikke kan holde”

Programchef hos Metronome, Steffen Bjergved er dog ikke enig i Nathasjas anklager. ” Vi har meget respekt for de medvirkende, der lukker os ind i deres inderste, og jeg synes, at vi har behandlet dem med forsigtighed og respekt”

Steffen Bjergved er ærgerlig over Nathasjas opfattelse af programmet, men mener at tilrettelæggelsen af programmet har været i orden ” Vi holder fokus på, at programmet handler om relationer og forholdet, og der vælger vi de ting fra, der ikke handler om det”