Heidi så et billede fra da hun var barn: Så fik hun et kæmpe chok

20/05/2023 20:58

|

Thea Andersen

Foto: Privat
Det er hyggeligt at sidde og kigge en masse gamle familiebilleder igennem. Da Heidis mor sendte hende et billede fra en ferie i Tyrkiet, fik hun et kæmpe chok.

Mest læste i dag

Heidi og hendes mand Ed mødte hinanden, da de begge studerede på universitetet i Newcastle. De voksede op langt fra hinanden, Ed i Putney og Heidi i Sheffield.

Da de studerede, boede de begge på det samme kollegie. Ed skrev til Heidi på Facebook og spurgte, om hun kunne vise ham, hvordan vaskemaskinen fungerede - og det ville hun gerne, fordi hun synes, "han var lækker", som hun beskriver det selv.

Det skriver mediet Unilad ifølge Nyheder24.

Senere mødtes de tilfældigt en aften i byen, hvor det slog gnister. Kort tid efter havde de deres første date, hvor de gik ud at spise, og derefter var de nærmest uadskillelige.

Et par år senere friede Ed til Heidi og stillede det store spørgsmål, hvor hun svarede "ja".

Som om historien ikke var romantisk nok i sig selv, viste det sig, at det forelskede par faktisk havde mødt hinanden mange år tidligere. Mere specifikt mødte de hinanden, da de kun var seks år gamle.

Et ferieminde chokerede dem

En aften, hvor Ed og Heidi var til middag hos Heidis mor, faldt snakken på et ferieminde og Heidis mor fortalte, at Heidi faktisk havde mødt en dreng ved navn Ed på en ferie i Tyrkiet, og at de to legede sammen næsten hele ferien.

Et par uger senere sendte Heidis mor hende et billede fra den ferie, de havde talt om.

Parret fik sig en kæmpe overraskelse. På billedet var hun selv og hendes kommende mand Ed som børn.

Til højre er billedet som Heidis mor sendte hende, fra ferien hvor parret var børn. Senere har parret selv genskabt billedet som ses til venstre, da de var på ferie i Tyrkiet. Foto: Privat.

- Hun sendte mig et billede og det var min Ed, der var på det. Jeg var chokeret og ringede til hende og råbte mor: "Ved du hvem det er?", fortæller Heidi. 

Hun fortæller, at Ed var lige så overrasket som hende selv - de kunne næsten ikke tro det. Men den var god nok, og hos Eds forældre kunne de også finde mange billeder af dem sammen på ferien.

De to legede meget sammen på ferien, blandt andet også sammen med Heidis søster. Foto: Privat

Da parret blev gift i 2016, blev historien naturligvis en del af deres bryllupsceremoni.

Senere tog de tilbage til Bodrum i Tyrkiet, hvor de mødtes for aller første gang.

De er slet ikke i tvivl om, at de må være “meant to be”.

Parret blev gift i 2016. Foto: Privat