Han bliver kaldt 'for grim' til sin smukke kæreste: Hans forvandling får publikummet til at tabe kæben

16/07/2023 17:00

|

Sebastian Ilsøth

Den amerikanske talkshow-vært Rachael er kendt for at lave utrolige makeovers på sine gæster. Forvandlingen af Brandon er ingen undtagelse - men han havde endnu en overraskelse i ærmet.

Mest læste i dag

Da Brandon og Clara Belle gæstede den populære tv-show Rachael, blev publikum overrasket over modeeksperten Gretta Monahans evne til at revolutionere Brandons udseende.

Den unge mand har aldrig rigtig prioriteret sit udseende. Brandon er afslappet af natur og tager altid et par gamle jeans og en t-shirt på, før han forlader sit hjem.

Hans lange hår og skæg vidner om en stil, der er noget anderledes end hans kærestes.

I modsætning til sin mand har Clara Belle altid været utroligt opmærksom på sit udseende. Hendes hår sidder perfekt, og hun forlader aldrig hjemmet uden sminke, neglelak og det perfekte outfit.

På grund af deres forskelle har de to altid fået at vide, at de ikke passer sammen. Folk har sagt, at Clara Belle simpelthen er for smuk til Brandon.

Men i talkshowet beviser den unge mand, at han sagtens kan se fantastisk ud - hvis han bare gider.

"Gør jer klar til at tabe kæben. Jeg har noget særligt i vente for ham, og I vil ikke tro jeres egne øjne," siger modeeksperten Gretta Monahan til publikum inden den store transformation.

Og hun har ret. Da Brandon træder ud på scenen efter sin forvandling, bliver både publikum og Clara Belle tydeligt chokerede over det resultat, de ser.

Selv Brandon er forbløffet over sit nye udseende. Men lidt efter afslører han den egentlige årsag til, at han meldte sig til programmet. Og pludselig er alle i studiet endnu mere overraskede end før.

Se den fantastiske video herunder.