Gravid med sit barn nummer 10: Du gætter aldrig hvad hun bor i

20/09/2023 09:17

|

Sebastian Ilsøth

Foto: YouTube
Den gravide mor venter lige nu barn nummer 10.

Mest læste i dag

I disse tider, hvor renterne kun går én vej, og priserne forbliver høje, er der nogle mennesker, der er nødt til at tilpasse deres livsstil for at klare økonomien.

Men overraskende nok er der også mennesker, der vælger at bo på meget begrænsede kvadratmeter af deres egen frie vilje. Dette omfatter endda en familie bestående af i alt 12 personer.

Denne usædvanlige familie lever i en campingvogn, der kun måler 10 meter i længden, hvilket naturligvis gør det udfordrende at rumme en så stor familie.

På YouTube har Amber de la Motte delt, hvordan de får plads til 10 mennesker i denne trange bolig.

"Ikke få af vores venner har undret sig over, hvordan vores familie kan fungere i vores lille hjem. Selvom tingene ændrer sig lidt over tid, er det sådan, vi gør det lige nu," forklarede hun i en af hendes videoer.

Moren indrømmede, at tre af hendes døtre deler et bord, der også fungerer som en seng. Dette er stedet, hvor de små piger sover, selvom det tidligere var et simpelt bord, der nu har fået en ny funktion som seng.

For de børn, der ikke deler det multifunktionelle bord, afslørede moren, at nogle af dem sover på sofaen, mens andre endda sover på gulvet.

Desuden har familien en tremmeseng til den yngste. Forældrene Amber og hendes partner deler en dobbeltseng.

Foto: YouTube

Kommentarerne på YouTube-videoen var fyldt med delte meninger og holdninger, som rapporteret af The Sun.

Mange udtrykte undren over, hvorfor nogle af børnene måtte sove på gulvet, mens forældrene havde en dobbeltseng.

En kommentator bemærkede ironisk, at de unge måske ville ende med rygproblemer og mangel på privatliv som voksne. Andre udtrykte deres bekymring og ønskede familien held og lykke.

Ville du selv kunne bo på så lidt plads med din familie?