Godt nyt til madelskerne - MasterChef Jul vender tilbage

02/11/2020 17:04

|

Lukas Jepsen

Foto: Nent Group

Mest læste i dag

I en usikker tid, hvor intet er helt som det plejer, og vi skal forberede os på vores første corona-jul, er der en ting du nu kan være sikker på: Masterchef Jul vender tilbage på TV3 og Viaplay, hvor første afsnit får premiere d. 10 november.

Du kan godt gøre dig klar til at julehygge, for Masterchef Jul vender tilbage, og vi får fra d. 10 november 17 afsnit af ren madglæde, julestemning og mad der får tænderne til at løbe i vand.

Formatet er ikke helt som vanligt. Konkurrencen starter med tre indledende uger, hvor størstedelen af de håbefulde deltager vil blive sendt hjem til jul. Programmer kulminerer således i en semifinale og en finale, hvor kun de allerdygtigste kan være med.  

Udover de tre dommere Jesper Koch, Thomas Castberg og Jakob Mielcke, kan vi også regne med en masse andre kendte ansigter fra madverdenen og tidligere deltagere.

Listen af gæstedommere er lang og imponerende, og indeholder navne som Umut Sakarya, Timm Vladimir, Jesper Vollmer, Mette Dahlgaard, Francis Cardenau og Thomas Herman.

Deltagerne skulle også være en samling af både nye og velkendte ansigter.

Så nu handler det bare om at få købt ind, så du er klar med et glas gløgg og en tallerken æbleskiver, når der næste tirsdag fyres op for Masterchef Jul.