Forladt som spæd på lufthavnstoilet - nu er hans familiemysterium løst

15/04/2023 21:06

|

Thea Andersen

Foto: Facebook
En historie om en forladt baby, der blev fundet på et lufthavnstoilet og senere blev adopteret, har taget en uventet drejning. Efter 37 år har Steven Hydes endelig fundet sin biologiske familie takket være genetiske slægtsforskere og tålmodighed.

Mest læste i dag

Steven, der blev født i april 1986, blev forladt på et toilet i Gatwick Lufthavn i England, da han var bare ti dage gammel.

Han blev kaldt "Gary Gatwick" efter lufthavnens maskot, men senere fik han navnet Steven Hydes af sine adoptivforældre, skriver Sosialnytt.

Mens Steven havde en dejlig barndom med sine nye forældre og tre søstre, var han altid nysgerrig efter at finde sin biologiske familie. Det blev især et stort behov for ham efter at have mødt sin kone Sammy og fået sine egne to børn.

Efter 15 års søgning og assistance fra genetiske slægtsforskere CeCe Moore og Helen Riding, havde Steven endelig opsporet sin biologiske familie i maj 2019.

Han fandt sin biologiske far og søskende på begge sider, men hans biologiske mor var desværre gået bort, så han kunne ikke finde ud af præcis, hvad der skete og hvorfor han blev efterladt.

I et nyligt opslag på Facebook har han skrevet følgende:

- Som du kan forestille dig, er dette en ret følsom sag for alle involverede og meget nyt for os alle, men jeg vil gerne bruge denne tid til at takke alle for deres fortsatte støtte gennem årene.

- Det arbejde, slægtsforskerne udfører, er utroligt, og i årevis har de arbejdet så hårdt, og det er takket være dem, at sager som min bliver løst.

Steven tilføjede også, at han stadig spekulerer på, hvad der skete, men han er taknemmelig for, at hele hans biologiske familie har accepteret ham, og for hans mor, far og søstre, der har støttet ham gennem hele hans rejse.

Han opfordrer også andre til at tage en DNA-test, hvis de spekulerer på, hvor de kommer fra.

Steven's historie har givet håb til alle, der er i samme situation som ham. Han deler sin historie og opfordrer alle til at give aldrig op.

Samtidig håber han også, at det giver håb til folk, der er i en lige så desperat situation, som hans biologiske mor må have været, da hun forlod ham på toilettet i Gatwick Lufthavn.