Ægtepar blev slemt skuffet over flyvetur: Så fik de 60.000 kroner

16/03/2023 12:29

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com

Mest læste i dag

Et ægtepar lod sig friste af en annonce for den nye Business Class på Emirates' Boeing 777-fly. Men de endte med at blive slemt skuffet.

Det er den newzealandske avis Stuff, der ifølge DinSide fortæller, at et ægtepar nu har fået en klækkelig erstatning efter en flyvetur fra New Zealand til England med selskabet Emirates.

Parret havde set frem til en hyggelig og afslappende tur på Business Class, men da de kom ombord, var kabinen ikke nær så luksuriøs, som de havde forventet.

I annoncen for flyet var der billeder af full-flat sæder, separate minibarer og nye underholdningssystemer. Det var dog langt fra de faciliteter, ægteparret kunne nyde af under deres flyvetur.

De kom nemlig ombord på en ældre Boeing-model, hvor ikke engang sædet kunne lægges ned.

Knap 60.000 kroner

Sagen blev behandlet af retten i New Zealand, som endte med at tilkende manden en erstatning på 13.555 new zealandske dollars, hvilket svarer til knap 58.700 danske kroner.

Manden har allerede modtaget pengene fra selskabet, oplyser det norske flysmart24.

Det med småt

Selskabet påpegede, at der i 'det med småt' står, at standarden ombord kunne afvige fra annoncen.

Dommeren i retten mente dog, at annoncen var vildledende. Det medførte, at Emirates, der er det største flyselskab i Mellemøsten, blev dømt og skulle betale erstatning, skriver DinSide.