Flere kilder bekræfter over for medie: Ny sæson af ’Klovn’ er på vej

26/01/2021 12:13

|

Lukas Jepsen

Foto: Per Arnesen/TV2

Mest læste i dag

Det lader til at danske ’Klovn’-fans godt kan glæde sig. Hvert fald hvis man tror Her og Nu’s kilder, der har bekræftet over for mediet at der arbejdes på, og planlægges en ny sæson af det nærmest legendariske show.

Man kan nærmest høre den løjerlige kendismelodi for sit indre øre så snart nogen siger ’Klovn’. Nu tyder meget på at fans godt kan gøre sig klar på en ny, og ottende sæson af den kæmpestore hitserie, der har resulteret i intet mindre end tre film.

Casper Christensen og Frank Hvam må siges at holde kortene tæt på kroppen i forløbet, da den eneste nyhed om den ottende sæson kommer fra Her&Nu’s kilder.

Mediet har ikke haft held til at kontakte Frank Hvam, og Casper Christensen har kun meget kort forholdt sig til spekulationen, ved blot at sige ”Jeg har ingen kommentarer”.

Så hvis Her&Nu’s kilde har ret, må man sige at det er lykkes holdet bag Klovn, i den grad at holde tæt. Selvom Casper Christensens kommentar, jo ikke ligefrem udelukker produktionen af en ny sæson.

Hvornår den nye sæson så rammer danske tv-skærme må guderne vide, i første omgang vil de fleste Klovn-fans nok være ganske tilfredse, hvis bare det blev bekræftet officielt, at man er i gang med produktionen af en ny sæson.

Om ikke andet ville en ny sæson af Klovn ganske givet give mening fra et forretningsmæssigt perspektiv. De 70 afsnit det er blevet til i serien har været set af et utalt af danskere, og det tre Klovn-film har til sammen solgt lige lidt under to millioner billetter i biograferne.