Fik kæmpe overraskelse: Pludselig stod der en million på kontoen

05/04/2023 09:26

|

Thea Andersen

Foto: Shutterstock.com Foto: Shutterstock.com
Et ægtepar fra Gladsaxe Kommune satser på lige at hæve det daglige luksus-niveau en lille smule, efter at manden for nyligt vandt en million kroner i Lotto.

Mest læste i dag

Det er slut med den billige leverpostej og med discount-rullepølsen for et ægtepar fra Gladsaxe, efter at manden for nyligt havde en anpart i det vindende Lotto-spil i den lokale kiosk.

- Nu vil vi gå ned til den lokale delikatesse og købe gode oste, godt pålæg og den gode paté, fortæller den glade mand og uddyber:

- Nu skal vi hælde lidt guldstøv ud over det hele.

Manden havde spillet med i anpartspillet, hvor 10 deltagere tilsammen vandt lidt over 10 millioner kroner, så den samlede Lotto-gevinst til den enkelte lød på 1.001.681 kroner og 40 øre, så der skulle være råd til en hel del guldstøv i den nærmeste tid.

Det er dog ikke kun hverdagen, som fremover bliver en lille smule bedre for ægteparret: Det gør hver nat også, skriver Danske Spil i en pressemeddelelse.

- Vi har købt nye elevationssenge, siger manden og remser hastigt op:

- Og også et helt nyt fjernsyn og nye telefoner. Og så vil vi tage børn og børnebørn med på en ferie sydpå.

Fejringen af den store gevinst startede dog med et par indkøb, som der nok også havde været råd til uden en hel ny million på kontoen.

- Nåja, det lyder helt åndssvagt, men jeg købte også et par puslespil, for det er godt for hovedet ovenpå sådan en overraskelse, fortæller manden med et stort grin og tilføjer:

- Og det var helt surrealistisk, og jeg kunne slet ikke finde ud af det i starten. Ja, det har jeg faktisk stadig lidt svært ved.

Læs mere om Lotto her.